Author Topic: Silly question  (Read 1120 times)

Mmarsh

  • Team member
  • *
  • Posts: 28
    • View Profile
Silly question
« on: June 05, 2014, 09:21:26 PM »
Is there a way to change the default sound that comes up at boot time? Haven't been able to figure out if that's possible...

Thanks!

Mike

Xavier

  • Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1185
    • View Profile
Re: Silly question
« Reply #1 on: June 05, 2014, 09:36:34 PM »
Is there a way to change the default sound that comes up at boot time? Haven't been able to figure out if that's possible...
Thanks!
Mike

No, it's not possible. But that would be nice...

If it's annoying i can add an option to disable it.
Allowing to change it would require a bit of rework.

Xavier


Mmarsh

  • Team member
  • *
  • Posts: 28
    • View Profile
Re: Silly question
« Reply #2 on: June 05, 2014, 09:44:11 PM »
I would add it to the 'nice to have' list, not annoying :)

DMM

  • Team member
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Silly question
« Reply #3 on: June 09, 2014, 05:58:00 PM »
A different sound or disable function would be nice.

DMM

  • Team member
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Silly question
« Reply #4 on: June 09, 2014, 06:00:22 PM »
I've hot another question, is it possible to have the algo schematic permanent in the display on the algo page?

Xavier

  • Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1185
    • View Profile
Re: Silly question
« Reply #5 on: June 09, 2014, 06:31:16 PM »
I've hot another question, is it possible to have the algo schematic permanent in the display on the algo page?

At any moment you can press ENG + MENU (hold ENG then press Menu) to have the algo schematic show up.

DMM

  • Team member
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Silly question
« Reply #6 on: June 09, 2014, 09:21:10 PM »
Sweet!